Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Ondernemers krijgen in snelle tijd veel ontwikkelingen voor hun kiezen. Niet altijd heb je zelf de tijd hiermee aan de slag te gaan, hoe graag je ook zou willen. ServeAll is ontstaan vanuit het idee om horecaondernemers te helpen met de digitalisatie van hun bestelproces. Zo heb jij tijd om te ondernemen en zorgen wij met onze QR-technologie voor extra verkoopkanalen: afhalen, bezorgen en tafelservice. Daarnaast verminder je met onze service ook nog eens het aantal contactmomenten.  
 
ServeAll is een samenwerking tussen Easy Payment Services en PayPro. Beide bedrijven hebben een achtergrond in het betalingsverkeer en voorzien Nederlandse bedrijven al jarenlang van pinautomaten, internetkassa‚Äôs en transactieverwerking. Vanuit deze achtergrond ontvingen wij steeds meer vragen omtrent het online afrekenen voor bezorg- en afhaalmaaltijden. Al snel werd duidelijk dat de technische infrastructuur bij veel ondernemers ontbrak en dat zij op zoek zijn naar een snelle en eenvoudige oplossing om dit type bestellingen zelfstandig te kunnen accepteren.  
 
Met de sluiting van de horeca door de coronacrisis op 15 maart kwam dit concept in een stroomversnelling. Ondernemers krijgen te maken met een terugval in hun omzet en worden zo gedwongen omzet te behalen vanuit voor hen – vaak – nieuwe kanalen: bezorging en afhalen. Hier speelt ServeAll op in door via een eenvoudige link of QR-code bij het digitale menu van het restaurant te komen en van hieruit bestellen en afrekenen mogelijk te maken. Dit alles zonder grote technologische aanpassingen vanuit de ondernemer!