Bezorgen

Laat je gasten online bestellen via de thuisbezorgoptie.


Hoe werkt het?

Vanuit jouw persoonlijke ServeAll dashboard creëer je gemakkelijk een digitaal bestelmenu door jouw gewenste producten toe te voegen. Upload vervolgens je bedrijfslogo en banner zodat het bestelmenu in jouw gewenste huisstijl zichtbaar is.

Koppel het digitale bestelmenu via een QR-code of bestelbutton op jouw website en je kunt direct aan de slag met het bezorgen van bestellingen.

Jouw klanten kunnen vanuit het online bestelmenu hun gewenste bestellingen plaatsen en direct afrekenen via iDeal of creditcard.

Zodra een bestelling is afgerekend ontvang je de bestelling in het ServeAll dashboard. Hierin kan je de bestelling bevestigen en de verwachte bezorgtijd opgeven. De klant wordt vervolgens automatisch per e-mail op de hoogte gesteld van de bezorgtijd.


Waarom bezorgen via ServeAll?

Bestellen via jouw eigen website

Geen hoge commissiekosten

Persoonlijke bestelomgeving in een handomdraai

Waarom bezorgen via ServeAll?

Om zoveel mogelijk gasten te bereiken wil je jouw onderneming via zoveel mogelijk kanalen kunnen aanbieden. Helaas is het inrichten van een bezorgservice vaak een prijzige en tijdrovende aangelegenheid. Externe bezorgdiensten vragen vaak hoge commissies voor hun diensten. Daarom wil je graag zelf in controle blijven, maar met het bouwen van een eigen webshop lopen de kosten snel op. Met ServeAll creëer je gemakkelijk een persoonlijke bestelomgeving waarbij je zelf in controle blijft!

Bezorgen via ServeAll, iets voor jou?

Het digitale bestelplatform van ServeAll is gemakkelijk te koppelen aan elke website. Hierdoor is ServeAll de ideale oplossing voor elke ondernemer, van snackbar tot sterrenrestaurant,  die makkelijk en snel wil beginnen met een bezorgdienst. ServeAll is tevens de ideale oplossing wanneer je een groot publiek wilt bereiken tijdens de huidige Coronasituatie.