Afhalen

Laat je gasten kiezen om gerechten af te halen


Hoe werkt het?

Vanuit jouw persoonlijke ServeAll dashboard creëer je gemakkelijk een digitaal bestelmenu door je gewenste producten toe te voegen. Upload vervolgens jouw bedrijfslogo en banner zodat het bestelmenu in je gewenste huisstijl zichtbaar is.

Plaats een QR-code aan de balie, op het raam of op jouw website. Door deze QR-code te scannen komen je klanten direct in jouw online bestelomgeving.

Je klanten kunnen vanuit het online bestelmenu hun gewenste bestelling plaatsen en direct afrekenen via iDeal of creditcard. Zodra een bestelling is afgerekend ontvang jij de bestelling in het ServeAll dashboard. Hierin kan je de bestelling bevestigen en de verwachte afhaaltijd opgeven. De klant ontvangt vervolgens per e-mail een afhaalnummer en de verwachte afhaaltijd.


Waarom afhalen met ServeAll?

Voorkom lange wachtrijen

Laat klanten overal online bestellen

Gemakkelijk betalen met iDeal

Waarom afhalen met ServeAll?

Als ondernemer wil je het liefst zoveel mogelijk klanten bedienen. Helaas weerhoudt een lange wachtrij mensen ervan om aan te sluiten, waardoor jij klandizie misloopt. Door het gebruik van ServeAll kunnen je klanten gemakkelijk een bestelling plaatsen zonder lang in de rij te hoeven staan en kan jij je focussen op hetgeen waar je goed in bent: de beste service leveren.

Uiteraard is het prettig om zekerheid te hebben dat een bestelling op afstand wel daadwerkelijk wordt afgehaald. Doordat jouw klanten direct kunnen afrekenen bij het plaatsen van hun bestelling, weet jij zeker dat je geen omzet misloopt!

Met ServeAll voorkom je onnodige drukte in je zaak, wel zo prettig in onze nieuwe anderhalve-meter-samenleving.

Bestellingen plaatsen via ServeAll, iets voor jou?

Het digitale bestelplatform van ServeAll kan op vele manieren worden ingezet. Of je nou een afhaalrestaurant, strandtent, kaaswinkel of koffiezaak hebt. ServeAll zorgt voor een efficiënt bestelproces waar zowel jij als jouw klanten van profiteren.